Brocante

Voor brocante meubels bent u bij ons ook op het juiste adres, nu op voorraad o.a. geschilderde klepbanken, diverse mandjes van draadijzer, (nacht)kastjes, ladenkasten, krukjes, bedden, kapstokken, kroonluchters, natuurlijk kunt u ook uw eigen "brocante" look aan uw bestaande meubels geven door middel van onze PTMD verf, doe eens inspiratie op en ontdek nog veel en veel meer.

Bij de brocante horen ook de scentchips ! De nieuwste rage uit Amerika. Hoe werken de Scentchips? Maak uw huis nog meer een thuis met Scentchips, de meest persoonlijke geursensatie. De kleurrijke kaarsjes, in de vorm van blaadjes, zijn er in verschillende soorten geuren. U kunt ze gebruiken als potpourri en dan verspreiden de chips een subtiele geur. Maar u kunt ze ook smelten in een brander, dan zorgen de chips voor een intense en kruidige geur. Door verschillende geuren te combineren ontstaat er een persoonlijke geur.

U kunt kiezen voor één van de bestaande losse geuren of mixen. Maar u kunt ook uw eigen geur samenstellen. U legt een aantal chips op het schaaltje van de brander. U hoeft hier GEEN water of olie aan toe te voegen. En de geur verspreid zich. Hoe meer verschillende geuren in de brander hoe sterker de geur. Wij adviseren wel om maximaal 3 of 4 verschillende geuren te combineren. U kunt daarna het waxinelichtje aansteken en de chips smelten om tot een vloeibare wax.

Als de brander uit gaat word de wax weer hard en kunt u het de volgende keer weer gebruiken. U kunt dit net zo lang herhalen tot u geen geur meer heeft. U dept de vloeibare wax op met een keukenrol en u legt er weer nieuwe chips in voor een nieuwe geurervaring. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! 

Recent nieuws