Inboedelopslag

In onze loods is er ruimte voor de ( tijdelijke ) opslag van uw meubels en ander huisraad bij ( tijdelijke ) verhuizing bij nieuwbouw of verkoop van uw huis/bedrijf. In afgesloten boxen van 35 m3 kunt u een complete gezinsinboedel kwijt ( 2 volwassenen / 2 kinderen) die dan veilig droog en verwarmd staat. 

Het grote voordeel van onze opslagbox is dat als u erbij moet om iets op te halen u dat kunt doen tijdens onze openingstijden ZONDER bijkomende kosten, bij de meeste inboedelopslagbedrijven gaat alles in houten kisten die gestapeld worden en waarvoor u als u er bij wilt per keer een vergoeding betaald voor het naar beneden halen van de kist.

Ideaal bij ( tijdelijke) verhuizing, lange vakantie of gewoon ruimte tekort. De ruime boxen zijn afsluitbaar d.m.v. een deur met hangslot. De boxen zijn huurbaar en opzegbaar per maand !

Tevens verhuren wij aan bedrijven boxen voor tijdelijke opslag en / of opslag tbv vertegenwoordigers die af en toe hun spullen moeten aanvullen of verplaatsen, ook het aannemen van pakketten voor bedrijven behoort tot de mogelijkheden en zelfs de stalling van aanhanger of bedrijfswagen is mogelijk.

Prijzen per maand :

  • €   95,00 voor 24 m3 
  • € 120,00 voor 35 m3
  • € 165,00 voor 60 m3

Uw inboedel is (meestal) verzekerd via uw eigen inboedelverzekering tijdens opslag bij ons, informeer wel uw verzekeringsmaatschappij hiervan door middel van een kopie van het huurcontract. (bij twijfel altijd bellen)

Kom gerust langs om een box te bekijken of voor meer informatie.

Momenteel ( 01-12-2018) gingen 1281 klanten u voor.........

Tevens verhuren we nog zeecontainers van 20 foot ( ruim 32 m3) die groot genoeg zijn voor een inboedel, deze zijn 24 uur per dag bereikbaar en kosten 120 euro per maand, ideaal als u maar een of twee maanden de ruimte nodig heeft en bijv.graag op zondag wil laden of lossen. Dit zijn nieuwe zeecontainers die beschikken over twaalf ventilatie roosters zodat de container niet vochtig word of er nare geurtjes ontstaan, kom anders gerust eens langs om eentje te bekijken. De containers zijn dus van binnen en van buiten geheel roestvrij, kurkdroog en schoon.

Recent nieuws