Steeds minder antiekzaken..

Dat was gister op het NOS nieuws.... dat klopt inderdaad. Maar wij hebben het roer zestien jaar geleden op onze nieuwe locatie op De Hemmen in Sneek helemaal rigoureus aangepakt.

Een sierlijke kroonluchter, een klassiek dressoir of een staartklok: daar is bijna geen ruimte meer voor in het gemiddelde Nederlandse interieur. En dat merken antiekhandelaren. Sinds 2008 is 40 procent van de antiekzaken gesloten, berekende het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het waren er 1600, nu nog 960.

'Steeds minder antiekzaken'... dat was gister op het NOS nieuws.... dat klopt inderdaad. Maar wij hebben het roer zestien jaar geleden op onze nieuwe locatie op De Hemmen in Sneek helemaal rigoureus aangepakt.


Wij zijn al 80 jaar een familiebedrijf, maar de laatste twintig jaar zag je de interesse afnemen wat antiek betreft. Iets wat wij persoonlijk heel erg jammer vinden, maar zoiets heb je niet in de hand... tijden veranderen. Wij -de derde generatie- hebben nu de mix van antiek, vintage, modern, brocante en nog zoveel meer.

Je komt ogen te kort, vaak horen we bij binnenkomst, 'dit hadden we echt niet verwacht.... zoveel stijlen bijelkaar. En wat een breed assortiment, wij streven er ook naar om voor elke portemonnee wat in onze winkel aan te kunnen bieden. Van origine een antiekzaak maar je moet jezelf blijven vernieuwen, en dat werkt.

Kom eens binnen en beleef onze prachtige woonwinkel in Sneek.