Onderhoudsproducten

Voor uw meubelen en vloeren hebben we in de verkoop : Ouderwetse terpentijnwas met bijenwas in de kleuren wit, geel en donkerbruin en antivlekwas. En in de kleurwassen van englisch patina :o.a. mahonie, champagne, blank, cherry, dark. Ook verkopen wij briwax om bijvoorbeeld nieuw grenen een oudere look te geven.

Voor een extra bescherming over de was heen kunt u een anti-vlekwas gebruiken dan kunt u deze 'gewoon' vochtig afnemen. In de vloerolieen : Osmo eenmaalbeits zilverpopulier, Osmo hardwax olie wit, Osmo hardwaxolie kleurloos zijdemat, Osmo hardwaxolie mat. Zo hebben van het merk Woca( voorheen trip trap) masteroil castle grey, masteroil wit, masteroil blank, onderhoudsolie wit, onderhoudsolie grijs, onderhoudsolie blank, natuurzeep, intensief reiniger en diverse kleurolieen.

Van het merk Ciranova hebben we o.a. kalkwas, loogbeits, hardwaxolie blank, en ook in het wit. Perfect voor een eettafel of salontafel, de praktische kant van lak maar het oogt als was, geen kringen of vlekken!!! Ook verkopen we Flint koperpoetsmiddel voor het poetsen van uw zilver, koper en gouden voorwerpen. Voor teakolie kunt u ook bij ons terecht. Voor vragen over onderhoud kunt u het beste langskomen om een goede uitleg te krijgen ( we hebben diverse proefplankjes liggen) en zodat u gelijk de goede producten kunt aanschaffen en meenemen. Ook hebben we de ouderwetse staafjes harde was voor het opvullen van houtwormgaatjes e.d. Lakstiften om kleine beschadigingen bij te werken. Ook voor de ouderwetse waterbeits bent u bij ons aan het juiste adres.

Recent nieuws