PTMD verf

Deze diepmatte, watergebaseerde, hoogkwalitatieve acrylaatverf voor binnen-buitentoepassing op muren plafonds in stucwerk, steen, gipsplaat, beton, hout , meubels zoals kasten en tafels etc. Goede afwasbaarheid; snelle droging; uitstekende dekkracht en perfecte hechting. Kortom een verf die je makkelijk aan kunt brengen op elk gewenste ondergrond! Nu verkrijgbaar in 18 kleuren, kijk naar ons stalenboek en neem een staaltje mee naar huis om te kijken om op een snelle manier uw woning een nieuw kleurtje te geven. Wij geven u graag advies.

Ook het verven van uw eigen meubels behoort tot de mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan uw oude vergeelde grenen kast of gesleten tafel etc etc. Bijna iedereen heeft wel iets in huis wat nog een prima meubelstuk is, maar met een PTMD metamorfose weer helemaal hip kan zijn!!

Door bijvoorbeeld het onderstel van de tafel in een kleur te schilderen en het blad kaal te halen en deze in de ( hardwax)olie of was te zetten, of uw oude buffetkast een complete metamorfose te geven....de buitenkant in Hot white en van binnen achter het glas de Swanky black, u zorgt voor een vetvrije ondergrond met het mileu vriendelijke middel st.marc en dan kan ZONDER te schuren de PTMD verf er zo over heen.

Bij ons in de winkel staan diverse voorbeelden klaar zoals kasten en tafels, kom gerust een kijken en k(l)euren.

Verkrijgbare kleuren: 

HOT WHITE, ROMANTIC TAUPE, SWISH GREY, DISTRESSED CREAM, VINTAGE PURPLE, NEW PINK, AMBIENT BROWN, SWANKY BLACK, COOL WHITE, URBAN BEIGE, SUEDE GREY, FUNKY TAUPE, CHARCOAL BLACK, LOVELY GREY, FUSION TAUPE.

NIEUWE KLEUREN:

CHILL YELLOW, CORAL PINK,

JOY PINK, SALMON PINK, TEAL BLUE

Naast het vertrouwde rustige kleuren pallet van PTMD, nu deze frisse kleuren erbij, we zijn helemaal blij!

Het mooie van deze verf is dat deze zo over je meubel heen kan ZONDER te schuren !.

Het beste is om het voorwerp te ontvetten met st.marc ( ter vervanging van ammonia), dit is een biologisch schoonmaakmiddel wat ook nog lekker geurt en biologisch afbreekbaar is, en daarna een dag (!!) laten drogen en dan met een kwast het voorwerp te verven.( laat u het niet 24 uur drogen dan is de ondergrond nog week en neemt de eerste laag de kleur aan van de ondergrond !!)

Met een kwast krijgt u een mooi streperig oud effect en met een uur ( bij 18-20 graden) is het voorwerp droog, een kind kan de was doen !.

Dus....... niet netjes verven maar uit de losse hand en lekker dik. Maar dat is natuurlijk net wat voor effect, of hoe precies u bent....dus met een roller kan/mag ook!!

Denk er wel om......het werkt verslavend ! Als je een keer de smaak te pakken hebt dan is er niets meer veilig in huis.

Kijk ook niet vreemd op als uw buren en kennissen u gaan kopieren met de verf .

U kunt ook nog na de laatste laag een laag blanke watergedragen lak over bijvoorbeeld een bovenblad van uw tafel doen zodat u deze dan altijd vochtig kunt afnemen een goede keuze hiervoor is avis aqua pu lak, deze tip kwam van een tevreden klant die ons mailde met haar ervaringen !

Ook is het bijvoorbeeld leuk om een tak uit een boom te knippen en deze wit te verven en deze op te hangen met twee linten en de tak vol hangen met frutsels.

Vanaf heden verkopen wij ook st.marc biologisch schoonmaakmiddel bij de PTMD verf , st.Marc is een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel dat supergoed ontvet voor te schilderen oppervlakten.

De krachtige formule van st.marc express met denne-extracten wordt actief zodra het op het te reinigen oppervlak is aangebracht, uitermate geschikt als verfreiniger voor te schilderen oppervlakken en geeft tevens een schitterende glans in het hele huis.

Giet 2 doppen st.marc in een emmer met 5 liter water bij "normaal" vuil, bij erg vieze oppervlakten kunt u het onverdund gebruiken.

Een fles van 1,25 liter kost bij ons 5,50.

U kunt ook bij ons in de zaak komen kijken voor de kleuren, op diverse wanden, kasten en tafels zitten de kleuren, wat deze verf ook als grote voordeel heeft dat als u een stukje vergeet je deze de volgende dag kunt 'nastippen' en na droging heeft u geen kleurverschil!

Ook is de verf nat afneembaar en kunt u dus de verf gebruiken als krijtbord verf, dus een los stukje muur onder bijvoorbeeld de trap heb je in 10 minuten veranderd in een kleurkrijthoekje voor de kinderen.

Gekscherend noemen we deze verf ook wel verf voor kneuzen want mislukken kan haast niet met deze wonderverf, zelf een drup of een scheve streek geven een mooi oud effect !.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, als u begint met deze verf is het einde zoek en gaat uw hele huis op de kop ! Kost wat tijd en weinig moeite maar dan heb je ook wat en verhuizen is duurder....

Blikken van 0,75 liter € 17,95
Blikken van 2 liter € 44,95 

Recent nieuws