Sneupzolder

Op onze sneupzolder kunt u zich even wanen in die goeie ouwe tijd....rommeltjes uit de oude doos, bloemtafeltjes of een oude stoof. Bent u een handige doe het zelver? Dan ziet u misschien nog wel heil in bepaalde kastjes, stoeltjes of kaasplanken waar u een boekenkast van kunt maken. Kortom de keuze is reuze.

Het staat gestapeld in smalle rijen en er alleen door heen dwalen is al een beleving, voor ieder is er wat wils van oud, de collectie bestaat onder andere uit : commodes, linnenkasten, eetkamerstoelen, kaasdeksels, stoven, kaasplanken, koperwerk, kinderwagens, kinderboxen, haltafels, oud smeedwerk, lectuurbakken, schilderijen, spiegels, beslag, plantentafels, bedden en lampen.
Onder de klanken van klassieke stukken van Schubert, Bach en Mozart kunt u rustig de tijd nemen om uren lang te dolen in het antiekwoud van weleer met veel koopjes en rariteiten in elke hoek.
Er zijn al diverse klanten geweest die we terug zagen bij kunst en kitsch die hun slag hadden geslagen op onze rommelzolder !

Recent nieuws