Taxaties

Bij overlijden, brandschades, echtscheiding, verkoop en verzekeringswaardebepaling kunnen wij u van dienst zijn met taxaties. 

Dit wordt in overleg bij u thuis gedaan of bij ons op de zaak door een expert die al ruim 40 jaar in het vak zit, deze taxeert meubelen, zilver en goud, en andere kunstvoorwerpen.

U kunt bij ons meubelen, zilveren en gouden voorwerpen, kunstobjecten en andere (antieke) zaken laten taxeren, belangrijk is om aan te geven of het om verzekeringswaarde of handelswaarde gaat want tussen deze twee zitten verschillen in geldelijke waarde.

Bij ons op de zaak langskomen is ook mogelijk, bel wel even voor een afspraak want de taxateur is vaak onderweg.

Bij een taxatie ontvangt u op verzoek een verslag van de door ons bekeken goederen zodat u een goed beeld krijgt van de oudheid, waarde en het gebruik.

Bij taxaties door ons bedrijf gedaan is het helaas NIET mogelijk dat wij deze objecten daarna van u kopen, dit om belangenverstrengeling of misverstanden te voorkomen.

De meeste taxaties in Sneek en 10 km daarom heen komen op 150 euro voor max. 1,5 uur inclusief taxatierapport.

Ook taxaties per mail behoren tot de mogelijkheden, nadeel is wel dat onze taxateur het meubel niet kan " voelen "en de taxatie niet 100 % zuiver kan zijn, de kosten zijn wel voordelig want voor een internettaxatie betaald u 20 euro.

Neem contact op via 0515-532338 of mobiel 06-18914260 of via info@sytsma.nl

Recent nieuws