Woonaccessoires

Als u bij ons binnenloopt zult u versteld staan van de diversiteit die we hebben aan leuke betaalbare woonhebbedingetjes. Voor een kindercadeautje bijvoorbeeld, kunt u ook bij ons terecht, zo hebben wij wel meer dan vijftig muziekdoosjes, verzilverde doosjes voor het eerste tandje of haarkrul en bijvoorbeeld een rammelaar. Leuke kinderkameraccessoires zoals een kapstokje, harten in hout, zink of draadwerk.

Ook hebben wij nieuwe fotolijstjes in allerlei afmetingen modern, klassiek en een antieke look! Hartjes in diverse soorten stof, roze blauw en rood. Wildrekken en wandrekken groot en klein, spiegels in hout, zilver, goud, kitsch of juist heel eenvoudig.Ook hebben wij diverse kristallen accessoires zoals; servethouders, kandelaars, wijnstoppers en parfumflesjes. Nieuw deze week zijn diverse geurzakjes in vier verschillende geuren met bijhorende spuitflesjes.

Deze week hebben we allemaal verschillende fotolijstjes binnengekregen en een serie nieuwe lampen. Ook een divers aanbod in vaasjes, dienbladen, serviesgoed van Jet, wijnglazen, borrelglaasjes, antiek serviesgoed etc. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons aanbod!! 

Ook hebben wij een uitgebreide collectie van PTMD, zowel lampen, vazen, windlichten, spiegels en waxinehouders en nog veel meer leuke accessoires. Wij hebben de nieuwe catalogus voor 2014 al binnen zodat u een kijkje kan nemen wat de trends voor aankomend jaar zullen zijn.

Neem wel even de tijd om rustig te kijken want met 10 minuutjes redt u het niet...., er zijn al gevallen bekend van mensen die uren bleven en nog niet uitgekeken waren !! Maar hoe dan ook... u bent altijd van harte welkom!

Recent nieuws