Woonadvies

Heeft u binnenkort verbouw of verhuisplannen? En weet u het even niet meer te bedenken qua indeling? Of bent u het overzicht kwijt met de keuken? 

Of heeft u geen wooninspiratie meer.....ook daarin kunnen wij u een helpende hand bieden! Soms met een paar eenvoudige veranderingen kunt u uw huis weer een geheel frisse look geven. Met een foto kunt u al een beeld geven van uw woning en komt u er samen met ons dan nog niet uit kunnen we altijd bij u langskomen om u woonadvies te geven. Laat u inspireren door ons aanbod...en wat we niet hebben staan kunnen we in onze eigen werkplaats altijd voor u maken of voor u zoeken!

Ook geven we vaak adviezen voor inrichting van uw bedrijfspand, kantoor, (tandarts) praktijk of winkel, iemand die met een frisse blik een verrassende draai aan uw woning kan geven. De dame die het woonadvies geeft is van alle markten thuis en kan u voor zowel kleuren, inrichting en entourage een passend woonadvies geven, bel met 0515-532338 en vraag naar Ylona Kruis.

Schroom niet om te bellen want wij werken beslist niet met grote budgetten en interieurs van duizenden euro's, je kunt vaak met kleine veranderingen en de verf van PTMD (17,95) per blikje) al heel veel doen.

Recent nieuws