Tiffany / glas in lood

Handgemaakt glas in lood ramen en panelen. 

In onze winkel vindt u een groot assortiment in echt glas in lood handgemaakte lampen, panelen en voorwerpen.

Deze worden geheel met de hand vervaardigd in ateliers met vakmensen in dienst, de meeste panelen zijn reproducties van de meeste oude afbeeldingen die er nog bekend zijn, de meest voorkomende maat in de glas in lood panelen zijn 39 x 78 omdat dit de maat is die meestal passen in de Europese ramen en vensters.

U kunt de panelen schuin tegen het glas in de vensterbank plaatsen of hem door middel van de bijgeleverde reproantieke kettingen ophangen met een spijker of schroefje.

Ook kunt een kijkje nemen op de site daar vindt u ook een groot deel van ons aanbod en bij ons in de winkel is een groot boek ter inzage met alle afbeeldingen in kleur met de prijs erbij.

Door onze gehele winkel heen vindt u baklampen, kloklampen, kokerlampen, schaallampen, vloerlampen , plaffonnierres, hanglampjes in tiffany glas in lood.

Het glas in lood geeft met de juiste lamp een sfeervolle verlichting in uw huis, de meeste lampen hebben 1 lichtpunt, de meeste baklampen hebben 3 lichtpunten en de grootste baklamp heeft er 4, deze geven voldoende leeslicht in combinatie met een dimmer.

Het beste is om spaarlampen te gebruiken in uw glas en loodlamp ivm de hoge temperaturen van gewone gloeilampen waardoor op de lange termijn het lood kan uitdrogen en knappen.

Momenteel vindt u bij ons een ruime keuze in zg. kokerlampen die leverbaar zijn in drie maten van 10 x 10 cm, 15 x 15 cm en 20 x20 cm, deze zijn 30, 40 60 cm hoog.

Op maat maken is ivm de complexiteit van de werktekening niet mogelijk, deze series die we verkopen zijn al complex genoeg en met maatwerk zijn de productiekosten veel te hoog.

Kom eens kijken en proef de sfeer die wij verkopen.

Recent nieuws